Husets historia

Huset byggdes år 1896 och var från början ett bageri som drevs av August Willhem Böös.

1914 tog familjen Christenssons över bageriet som drev företaget i tre generationer. Under åren har det gjort ombyggnationer för att utveckla företaget.

År 2007 öppnade det vi idag känner till som Konditori Kringlan, det lokala hantverksbageriet där allt är bakat med kärlek.

Om oss

Vi som driver konditoriet idag heter Linda och Henrik. Vi föll direkt för det lilla lokala bageriet med en gedigen och fin historia.

Vi hade länge haft en dröm att öppna och driva ett eget bageri där vi kunde baka bröd, bullar, bakverk och tårtor.

Allt är bakat på konditoriet

Alla våra bakverk, tårtor och allt vårt bröd är bakat på konditoriet.  Vi på Konditori Kringlan brinner för bakglädjen och goda smaker! När man går förbi konditoriet doftar det alltid nybakade bullar eller nybakat bröd. 

Nybakat bröd
Hembakat
Familjärt
Bakglädjen finns till för att delas

Vi finns på Instagram och Facebook, följ oss gärna!

Vill du lägga en beställning?

Hos oss kan du beställa anpassade bakverk för alla sammanhang.